Päällystys- ja laminointikoneet

Sun An Machinery Co

Koko maailmassa tunnettu Sun An Machinery Co (SAM)

Laaja valikoima jalostuskoneita:

Ekstruusiopäällystys ja laminointi: SAM valmistaa tehtaallaan suorituskykyisiä ekstruudereita erilaisten raaka-aineiden hyödyntämiseen.
Näin SAM voi toimittaa esim. nopeita ekstruusio-laminointikoneita, joilla saadaan aikaan erinomaiset sulamis- ja tarttumisominaisuudet.

Aukirullausyksiköt: SAM suunnittelee ja rakentaa erilaisia akselillisia ja akselittomia aukirullaimia, joiden leveys ja rullan halkaisijamitta voi vaihdella… aina ostajan tarpeen mukaan.
(mahdollisia kuvia ja niihin tekstiä)

Päällystysyksiköt: Pehmeällä telalla tai syväpainotelalla päällystäminen. Erillinen veto päällystyssylinterille ja puristussylinterille.

Laminointiyksiköt / jäähdytystela: Kolmitelainen (jäähdytys-, nippi- ja tukitelallinen) tai kaksitelainen (jäähdytys- ja nippitela). Pneumaattinen nipin paineen säätö.

Extruuderit: SAM määrittelee ruuvin rakenteen käytettävän muovin ominaisuuksien mukaan. Prosessia voidaan simuloida tietokoneella. SAM valmistaa tarvittavia sekoitus- ym. ruuveja esim. seuraavia halkaisijakokoja: 50 / 65 / 90 / 115 / 130 / 150 mm.

Kiinnirullausyksiköt: Sekä akselillisia että akselittomia malleja. Rullan halkaisijat, max. 1000 / 1270 mm. Kireyden valvonta tanssijatelan avulla. Automaattinen rullan halkaisijan seuranta. Siirtolevyn toiminta moottorilla.

Syväpainokoneet: SAM valmistaa seuraavia malleja syväpainokoneita: Champion ja Sprinter. Molempia on valmistettu, ja ne tunnetaan maailmalla joustopakkausteollisuudessa. SAM’in koneilla voi tehdä useita erilaisia toimintoja, ja ne voidaan yhdistää muihin koneisiin. Nopeuksia voidaan valita tarpeen mukaan.. 200 m / min, 250, 300, 350, 450 ja 550 m:iin / min saakka.

Päällystyskoneet: SAM on kehittänyt päällystyskoneita ja niiden rakennetta pitkän ajan kuluessa ja käyttänyt niissä kokemustaan ja osaamistaan. Mm. seuraavissa rakenteissa: rullapäällystys, rakosuutinpäällystys, syväpainolla päällystys ja veitsipäällystys ostajan tarpeen mukaisesti. Koneiden nopeudet voivat olla 200-700 m / min, ja päällysteen viskositeetti, reologia, liuottimen käyttö tai sen puuttuminen huomioidaan myös. Erilaiset kuivausmetodit voidaan myös toteuttaa.

Flexo-yksiköt: SAM valmistaa myös in-line flexo-yksikköjä yhdistettäväksi erilaisiin tuotantokoneisiin.