Yritys

Joniko Oy on teollisuuden kone- ja laitetoimittaja. Maahantuomme ja myymme Eltex -staattisen sähkön tekniikkaan liittyviä laitteita ja sovelluksia, Kelva -rainanpuhdistuslaitteita, Lundberg Tech reunanauhan ja stanssausjätteen poistojärjestelmiä sekä silppureita/granulaattoreita. Schwing-lämpöpuhdistuslaitteita, EasyMover –siirtolaitteita, SAM (Sung an Machinery) ekstruusiopäällystys-, laminointi- ja painokoneita. Tarjoamme kaikkiin edustamiimme laitteisiin tarvittavat asennukset, huolto- ja varaosapalvelut sekä käyttökoulutuksen. Kokemusta löytyy yli 35 vuoden ajalta.

Kokemusta on kertynyt tuhansista toimituksista. Erikoistumisemme takaa asiakkaillemme erittäin hyvän palvelun heti ensi kontaktista alkaen. Lisäksi päämiestemme asiantuntemus on käytettävissä.
Suurin asiakasryhmämme on graafinen teollisuus, joka käsittää puolet toimituksistamme. Toimimme mm. jalostus-, muovi-, graafisessa-, elektroniikka-, elintarvike- sekä paperi&kartonkiteollisuudessa. Asiakaskuntamme koostuu pienistä ja keskisuurista yrityksistä aina suuryrityksiin saakka, joita vakavarainen yhtiömme pystyy palvelemaan joustavasti. Toimituksia on Suomeen, Skandinaviaan, Baltian maihin sekä Venäjälle.
Tutustu tuotteisiimme ja palveluihimme, ja kerro kuinka voimme palvella yritystäsi!